Behangen

Laat uw muren behangen door Allround Painters

Is uw huis toe aan een frisse en nieuwe uitstraling? Denk dan eens na over de mogelijkheden van behang! Behangen kost veel tijd, maar onze vakmannen bij Allround Painters draaien hun hand er niet voor om om uw hele huis te behangen. Behang is er in allerlei verschillende soorten, met diverse prints en patronen. Wanneer u kiest om uw muren te behangen met behang van goede kwaliteit, dan kunt u minimaal 10 jaar van uw behang genieten.

 • Altijd een ervaren vakman
 • Snel en vakkundig behangen
 • Geen 9-tot-5 mentaliteit
 • Afspraak is afspraak
 • Kwaliteit behang en materialen
 • Bel ons voor totaalrenovatie!

Wie zijn Allround Painters?

Allround Painters is een schildersbedrijf met jarenlange ervaring met verschillende schilderwerken en andere technieken zoals het plaatsen van behang. Allround Painters werkt voor zowel particulier als zakelijke opdrachtgevers. Ons jonge bedrijf is in 2019 opgericht door verfspecialisten Edwin Stienezen en Jerry Toepel. Allround Painters heeft 15 schilders in dienst en is opgericht omdat wij de behoefte voelden om kwaliteitswerk te leveren tegen een goede en betaalbare prijs. Bent u benieuwd naar de kosten wanneer u heel uw huis laat behangen? Vraag dan een offerte aan via onze website of bel naar 06 – 22 48 86 57.

behangen vliesbehang laten plaatsen

 • Super vakmanschap. Werken keurig netjes. Geven goed advies.

 • In 1 woord super! Ga zo door heren.

 • Een topbedrijf. Ze hebben keurig werk afgeleverd en als het moet gaan ze in de avond gewoon door. In 1 woord geweldig. Ga zo door!!

 • Deze mensen maken het onmogelijke mogelijk! Super mooi werk geleverd! Hartstikke blij mee! Dank jullie wel mannen!

 • Geweldig schildersbedrijf, leveren fantastisch werk.
  Vriendelijke en ervaren schilders!

Vliesbehang laten plaatsen door Allround Painters

Heeft u er wel eens over nagedacht om vliesbehang te laten plaatsen? Uw muur behangen met vliesbehang heeft allerlei voordelen voor de uitstraling van uw huis of bedrijfspand:

 • Het grote voordeel van vliesbehang laten behangen is natuurlijk dat u er met een gerust hart overheen kunt schilderen als u een kleur zat bent
 • Daarnaast worden de oneffenheden verdoezeld wanneer u kiest voor vliesbehang en krijgt de muur een egale uitstraling
 • Ook worden de kleine haarscheuren in de muur minder zichtbaar

Vraag bij ons naar de mogelijkheden, dan kunt u uw vliesbehang laten behangen door Allround Painters. Benieuwd naar de kosten als u een heel huis wilt laten behangen? Neem dan snel contact met ons op!

Waarom Allround Painters laten behangen?

Bij Allround Painters geniet u van veel voordelen. Zo houden wij ons vast aan de klassieke normen en waarden, houden ons aan de afspraken en hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. Wanneer wij een klus voor u klaren, gaan wij pas weg als we klaar zijn met ons werk. Bij Allround Painters werken wij met de nieuwste technieken en moderne materialen. We werken met bekende en kwalitatieve merken zoals Vescom en Arte. Al onze werknemers hebben jarenlange ervaring en zijn allemaal gediplomeerd. Door onze goede samenwerking met verscheidene aannemers kunnen wij u ook een totaalpakket aanbieden, inclusief stucwerk of bijvoorbeeld timmerwerk. Neem contact met ons op als u benieuwd bent naar de verschillende mogelijkheden.

Uw huis of bedrijfspand laten behangen? Vraag vandaag een offerte!

Bent u benieuwd naar de kosten als u een heel huis laat behangen? Of heeft u nog andere vragen? Dan kunt u ons natuurlijk mailen: info@allroundpainters.nl. Of bel: 06 – 22 48 86 57. Via het formulier hier op de website vraagt u eenvoudig en snel een offerte bij ons aan. Allround Painting staat voor u klaar om uw huis of bedrijfspand te behangen!

  Offerte of informatie aanvragen

  Vul het onderstaande formulier in of bel direct met 06 - 22 48 86 57