Over Allround Painters

Schildersbedrijf Allround Painters

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf voor uw binnenschilderwerken of buitenschilderwerk? Dan zit u goed bij Allround Painters! Wij zijn een schildersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Dat merkt u aan de goede kwaliteit van het schilderwerk dat wij leveren.

Ons jonge schildersbedrijf is ontstaan uit meerdere schilderbedrijven met een goede staat van dienst en jarenlange ervaring. In april 2019 is Allround Painters opgericht en van start gegaan met meer dan 15 zeer ervaren schilders in dienst. Als onze schilders hebben een schildersdiploma en jarenlange ervaring.

De oprichters en eigenaren van Allround Painters zijn Jerry Toepoel en Edwin Stienezen. Zij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met allerlei aspecten van het schildersvak en hebben kwaliteit, flexibiliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

Allround Painters heeft veel bedrijven als trouwe klant. Waaronder landelijke winkelketens, plaatselijke retail en horeca en bedrijfspanden. Maar ook particulieren maken graag gebruik van Allround Painters. Bijzondere trots leggen wij in het renoveren en schilderen van monumentale panden.

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf met ruime ervaring? Vraag een offerte aan hier op de website of bel 06 – 22 48 86 57.

Waarom kiezen voor Allround Painters?

Allround Painters is een schildersbedrijf met meer dan 15 zeer ervaren schilders. Wij weten wat echt vakmanschap is. De klassieke normen en waarden hanteren wij nog steeds:

  • bij Allround Painters vinden we het belangrijk dat wij al onze afspraken nakomen.
  • Wanneer wij voor u aan het werk zijn gaan wij pas weg als de klus geklaard is.
  • Wij verzorgen uw schilderwerken met de nieuwste verftechnieken tegen een goede prijs- kwaliteitverhouding.
  • Daarnaast beschikken wij over goede materialen en werken wij met de kwalitatieve materialen van bijvoorbeeld Sigma en Sikkens.

Welke schilderwerken u ook gedaan wilt hebben, wij voeren ze voor u uit. De schilders van Allround Painters zijn flexibel en hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. Door te kiezen voor schildersbedrijf Allround Painters weet u zeker dat uw schilderwerk goed uitgevoerd wordt!

schilderwerk binnen

Bij Allround Painters werken alleen ervaren vakmannen

schilderwerk buiten

Onze schilderwerken

Bij schildersbedrijf Allround Painters verzorgen wij uw schilderwerken met vakmanschap. Dat doen wij voor zowel particulieren als bedrijven. Bent u op zoek naar een schildersbedrijf dat uw bedrijfspand renoveert, van binnen en van buiten? Dan bent u bij Allround Painters aan het juiste adres.

Door onze goede contacten met verschillende aannemers is ons schildersbedrijf in staat u een totaalpakket aan te bieden voor uw renovatie. Dus zelfs voor stucwerk, houtrenovatie en timmerwerk voor uw pand kunt u terecht bij ons schildersbedrijf. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en vraag een scherp geprijsde offerte aan!

Offerte aanvragen? Neem contact met ons op!

Heeft u een bedrijfspand dat nodig toe is aan vernieuwing? Of heeft u tijd te kort om de kozijnen eens goed onder handen te nemen? De schilders van Allround Painters helpen u graag! Vraag een offerte aan via het contactformulier hier op de website. U kunt ons ook bellen op het nummer 06 – 22 48 86 57 of mailen naar info@allroundpainters.nl. Onze schilders van Allround Painters zien er naar uit om uw schilderwerken te verzorgen!

    Offerte of informatie aanvragen

    Vul het onderstaande formulier in of bel direct met 06 - 22 48 86 57