Buitenschilder

Buitenschilder nodig? Bel Allround Painters!

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf met ervaren buitenschilders? Dan bent u bij Allround Painters aan het juiste adres. Ons schildersbedrijf bestaat uit meer dan 15 zeer ervaren schilders. Ons jonge bedrijf is in april 2019 opgericht, maar de meeste schilders brengen tientallen jaren aan ervaring mee. Dat merkt u aan de goede kwaliteit van het buitenschilderwerk die wij voor u verzorgen. Onze schilders zijn allemaal in het bezit van een schildersdiploma en het diploma ‘Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA)’. Wilt u uw hele huis laten schilderen of enkel uw kozijnen? Dan zit u goed bij Allround Painters! Benieuwd naar onze scherpe tarieven? Vraag online een offerte voor buitenschilderwerk aan of bel naar 06 – 22 48 86 57 voor een ervaren buitenschilder!

 • Altijd een ervaren schilder
 • Snel en vakkundig schilderwerk
 • Geen 9-tot-5 mentaliteit
 • Afspraak is afspraak
 • Kwaliteit verf en materialen
 • Bel ons voor totaalrenovatie!

Buitenschilderwerken bij Allround Painters

Bij Allround Painters kunt u terecht wanneer u op zoek bent naar een buitenschilder voor uw buitenschilderwerk. Wilt u uw bedrijfspand of huis laten schilderen? Wij helpen u graag. Allround Painters verzorgt buitenschilderwerk van uitstekende kwaliteit, met materialen die onder elke weersomstandigheid intact blijven.

Allround Painters werkt samen met het bekende merken Sikkens, Drost en Sigma. Of u nu uw kozijnen buiten wil laten schilderen of dat u een buitenschilder zoekt om uw huis te laten schilderen: bij Allround Painters denken we graag met u mee over de mogelijkheden.

Buitenschilderwerk Allround Painters

 • Super vakmanschap. Werken keurig netjes. Geven goed advies.

 • In 1 woord super! Ga zo door heren.

 • Een topbedrijf. Ze hebben keurig werk afgeleverd en als het moet gaan ze in de avond gewoon door. In 1 woord geweldig. Ga zo door!!

 • Deze mensen maken het onmogelijke mogelijk! Super mooi werk geleverd! Hartstikke blij mee! Dank jullie wel mannen!

 • Geweldig schildersbedrijf, leveren fantastisch werk.
  Vriendelijke en ervaren schilders!

Waarom Allround Painters?

Bij ons schildersbedrijf heeft de buitenschilder geen 9 tot 5 mentaliteit. Wij houden ons aan de afspraken en gaan pas weg als het werk gedaan is. Wij werken graag met de nieuwste technieken. Onze schilders zijn allemaal gediplomeerd, ze zijn in staat om echt vakmanschap te verrichten en zijn zeer flexibel.

Door een goede samenwerking met verschillende aannemers zijn wij van Allround Painters ook in staat om u een totaalconcept aan te bieden. Denk daarbij aan naden smeren, stucwerk, timmerwerk of complete pand renovatie. Bij Allround Painters nemen wij buitenschilderwerk aan voor zowel particulieren als bedrijven. Interesse? Neem contact met ons op!

buitenschilder

Buitenschilder nodig? Neem contact op met Allround Painters!

Heeft u nog achterstallig buitenschilderwerk voor uw bedrijfspand of wilt u uw huis laten schilderen? Wij werken graag met u samen. Als u op zoek bent naar een buitenschilder die het vakmanschap beheerst en jarenlange ervaring heeft moet u bij Allround Painters zijn. Wij zijn er ook als u op zoek bent naar een bedrijf dat buiten uw kozijnen wil schilderen voor uw bedrijfspand. Benieuwd naar de prijzen? Vraag op onze website een offerte aan. U kunt uiteraard ook bellen naar 06 – 22 48 86 57 of mailen naar info@allroundpainters.nl. Neem contact op met Allround Painters en u laat uw buitenschilderwerk door ons verzorgen!

  Offerte of informatie aanvragen

  Vul het onderstaande formulier in of bel direct met 06 - 22 48 86 57  Logo sikkens verf
  logo sigma verf
  logo Drost verf