Schildersbedrijf Nijkerk

Zoekt u een schildersbedrijf in Nijkerk? Bel Allround Painters!

Op zoek naar een schildersbedrijf in Nijkerk? Allround Painters B.V. heeft reeds voor verschillende opdrachtgevers in Nijkerk schilderwerk naar volle tevredenheid opgeleverd. Van nieuwbouw tot aan restauratiewerk. Van woningen tot aan winkels.  Alhoewel wij door heel Nederland werk aannemen, zijn we als schilder in Nijkerk reeds diverse malen ingeschakeld. Heeft u schilderwerk te doen voor uw eigen woning of bedrijf? Neem gerust contact op voor een offerte voor schilderwerk. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Allround Painters B.V., allround schildersbedrijf

Allround Painters is een allround schildersbedrijf met meerdere tevreden klanten in Nijkerk. Tevreden klanten kiezen voor ons omdat:

 • wij al meer dan 30 jaar ervaring hebben op het gebied van professioneel schilderwerk
 • wij geen 9 tot 5 mentaliteit hebben, onze schilders gaan pas naar huis als het werk gedaan is
 • wij hoogwaardige schildermaterialen van Sigma, Drost en Sikkens gebruiken
 • de snelheid van opleveren bij ons bijzonder hoog is
 • bij ons afspraak nog gewoon afspraak is

Wij staan in Nijkerk bekend als een schildersbedrijf dat nog de ouderwetse normen en waarden hanteert. Dat betekent onder andere dat wij ons altijd houden aan onze afspraken. Kwaliteit staat bij ons op nummer 1. Voor goed schilderwerk bent bij ons aan het juiste adres. Daarnaast werken wij uitsluitend met a-kwaliteit materialen en verven. Daarmee kunnen wij niet alleen zorgen voor een topafwerking, ook blijft het schilderwerk lang goed. Geen bladerende verf dus!

schilder Nijkerk

 • Super vakmanschap. Werken keurig netjes. Geven goed advies.

 • In 1 woord super! Ga zo door heren.

 • Een topbedrijf. Ze hebben keurig werk afgeleverd en als het moet gaan ze in de avond gewoon door. In 1 woord geweldig. Ga zo door!!

 • Deze mensen maken het onmogelijke mogelijk! Super mooi werk geleverd! Hartstikke blij mee! Dank jullie wel mannen!

 • Geweldig schildersbedrijf, leveren fantastisch werk.
  Vriendelijke en ervaren schilders!

Renovatie of onderhoud in Nijkerk?

Bij Schildersbedrijf Allround Painters kunt u naast kwalitatief hoogwaardig schilderwerk ook terecht voor een totaalrenovatie van uw pand in Nijkerk! Door een goede samenwerking met verschillende aannemers uit de regio helpen wij u ook met werkzaamheden zoals het plaatsen van behang, stucwerk, timmerwerk, houtrot renovatie of zelfs met een complete renovatie van uw pand! Laat ons vandaag nog weten wat schildersbedrijf Allround Painters voor u kan betekenen in Nijkerk.

Werkzaamheden schildersbedrijf

U kunt ons inzetten voor verschillende schilderswerkzaamheden. Van schilderwerk van kozijnen, sauzen van muren tot aan renovatiewerkzaamheden aan toe. Ook zijn wij in te schakelen als binnenhuisschilder. In de kwaliteit van het werk is het vakmanschap te herkennen. Al onze schilders hebben meerdere jaren ervaring en zijn opgeleid als schilder.

schilder nodig in Bennekom buitenschilderwerk

Goede en persoonlijke service op nummer 1

Ons schildersbedrijf heeft een reputatie hoog te houden. Klanttevredenheid en persoonlijke service vinden wij heel belangrijk. Als wij het werk bij u opnemen, begint dat al met een uitgebreide inspectie. Stap-voor-stap nemen wij het schilderwerk met u door en adviseren u vrijblijvend over materialen en werkzaamheden. Op basis van dit bezoek op locatie ontvangt u van ons een uitgewerkte offerte voor het schilderwerk. De offerte is duidelijk en goed gespecificeerd. U komt niet voor verrassingen te staan en wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Op onze werkzaamheden geven wij garantie. U bent dus van kwalitatief hoogstaand schilderwerk verzekerd.

Neem vrijblijvend contact op met schildersbedrijf Allround Painters

Schilder Nijkerk nodig? Schildersbedrijf Allround Painters staat klaar voor het uitvoeren van al uw schilderwerk! Bent u benieuwd naar onze scherpe tarieven? Of wilt u graag dat er een schilder van Allround Painters bij u langskomt in Nijkerk? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier hier op de website! Heeft u andere vragen? Stel ze gerust. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer: 06 – 22 48 86 57. U kunt ook mailen naar: info@allroundpainters.nl. Schakel vandaag nog schildersbedrijf Allround Painters in om uw schilderwerkzaamheden in Nijkerk uit te laten voeren!

  Offerte of informatie aanvragen

  Vul het onderstaande formulier in of bel direct met 06 - 22 48 86 57