Schildersbedrijf Nijmegen

Schildersbedrijf Allround Painters

Bent u op zoek naar een ervaren schildersbedrijf in de buurt van Nijmegen? Lees dan snel verder. Ons schildersbedrijf Allround Painters is een jong schildersbedrijf met 15 zeer ervaren schilders. Het bedrijf is opgericht in 2019 door twee echte vakmannen. Allround Painters verzorgt zowel particulier als zakelijk schilderwerk. Heeft u nog schilderwerk in Nijmegen dat dringend eens gedaan moet worden? Vraag een offerte aan op onze website of bel naar 06 – 22 48 86 57.

 • Altijd een ervaren schilder
 • Snel en vakkundig schilderwerk
 • Geen 9-tot-5 mentaliteit
 • Afspraak is afspraak
 • Kwaliteit verf en materialen
 • Bel ons voor totaalrenovatie!

Verschillende soorten schilderwerk van Allround Painters

Bij Allround Painters kunnen wij veel verschillende dingen voor u betekenen op het gebied van schilderwerk in Nijmegen. Huur ons schildersbedrijf in voor binnenschilderwerk, behangen, complete renovatie of voor zakelijk schilderwerk en wij kunnen uiteraard ook uw hele huis in Nijmegen voor u schilderen. Is uw huis of bedrijfspand wel toe aan een nieuw behang of een frisse uitstraling, voor binnen of voor buiten? Of zoekt u een schilder voor het kozijnen schilderen buiten? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

schildersbedrijf Nijmegen

 • Super vakmanschap. Werken keurig netjes. Geven goed advies.

 • In 1 woord super! Ga zo door heren.

 • Een topbedrijf. Ze hebben keurig werk afgeleverd en als het moet gaan ze in de avond gewoon door. In 1 woord geweldig. Ga zo door!!

 • Deze mensen maken het onmogelijke mogelijk! Super mooi werk geleverd! Hartstikke blij mee! Dank jullie wel mannen!

 • Geweldig schildersbedrijf, leveren fantastisch werk.
  Vriendelijke en ervaren schilders!

Altijd een ervaren schilder in Nijmegen

Bij Allround Painters werken we alleen met ervaren schilders. Onze schilders hebben allemaal een schildersdiploma. Ook hebben onze schilders een VCA certificaat. Heeft u een schilder van Allround Painters over de vloer in Nijmegen? Dan kunt u rekenen op vakmanschap. Ook houden onze vakmannen zich aan de gemaakte afspraken en gaan ze pas naar huis als het schilderwerk af is. Onze schilders zijn flexibel en hebben geen 9 tot 5 mentaliteit.

schilder Nijmegen voor binnen- en buitenschilderwerk

De voordelen van ons schildersbedrijf

Schildersbedrijf Allround Painters neemt graag uw schilderwerk in Nijmegen aan. Of het nu is voor zakelijk schilderwerk of een complete renovatie van uw pand, wij verzorgen graag het schilderwerk. Een ander voordeel is dat wij ons werk snel opleveren. Wij werken met materialen die van hoge kwaliteit zijn, bijvoorbeeld met de spullen van de bekende merken Sigma, Drost en Sikkens. Als u voor schildersbedrijf Allround Painters kiest, kunnen wij u ook een compleet pakket aanbieden. Door een goede samenwerking tussen aannemers en ons schildersbedrijf in Nijmegen kunnen we u ook helpen met het stucwerk of uw houtrot renovatie. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden!

Schilderwerk in Nijmegen? Neem contact op!

Heeft u nog heel wat zakelijk schilderwerk liggen en bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Nijmegen? Neem dan snel contact met ons op! Dat kan op het telefoonnummer 06 – 22 48 86 57. Per mail zijn wij bereikbaar via: info@allroundpainters.nl. U kunt op onze website ook een online offerte aanvragen! Voor zowel particulier schilderwerk als zakelijk schilderwerk moet u bij schildersbedrijf Allround Painters in Nijmegen zijn!

  Offerte of informatie aanvragen

  Vul het onderstaande formulier in of bel direct met 06 - 22 48 86 57